SponsoKliks80

Leden login

knltblogo

mijn-knltb-logo

centrecourtlogo2

Lidmaatschapskosten
 • Krijg is als student korting op de contributie?

  TCO kent een zg Studentenlidmaatschap voor Senioren (<28 jaar) die studeren in voltijdopleiding. Deze kunnen jaarlijks aan het begin van het seizoen (vóór 25 januari) een gereduceerd tarief (75,-) bij de ledenadministratie aanvragen. Men dient hierbij een bewijs van inschrijving of schoolpas van het lopende schooljaar te overleggen. Deze aanvraag met bewijs moet jaarlijks (vóór 25 januari) ingediend worden, zodat de ledenadministratie weet dat de korting nog gerechtvaardigd is.

  Lees-meer08

 • Dit kalenderjaar word ik 18 jaar (okt). Moet ik het seniorentarief betalen en kom ik dan in aanmerking voor het studententarief.

  Ja, volgens de reglementen van de KNLTB zijn senioren: degenen die voor de eerste januari van enig bondsjaar de zeventienjarige leeftijd hebben bereikt. Junioren: degenen die voor de eerste januari van enig bondsjaar de zeventienjarige leeftijd niet hebben bereikt.

  Je komt dus als senior in aanmerking voor het Studentenlidmaatschap. Als je in dagopleiding studeert kun je van dit gereduceerde tarief gebruik maken als je dit jaarlijks, aan het begin van het seizoen (vóór 25 januari), aanvraagt, onder overlegging van inschrijvingsbewijs (kopie studenten- & OV kaart), bij de ledenadministratie. Deze aanvraag met bewijs moet jaarlijks (vóór 25 januari) ingediend worden, zodat de ledenadministratie weet dat de korting nog van gerechtvaardigd is.

  meer_weten_button

 • Hoe verloopt de facturatie

  In maart 2017 is voor de facturatie is overgeschakeld naar KNLTB Collect waardoor enkele zaken wijzigen.

   

  Wat is knltb collect en hoe werkt het

  KNLTB Collect is een online systeem van de KNLTB dat tennisverenigingen hept met het innen van contributie via iDeal en automatische incasso.

  Alle leden van TCO krijgen deze week per email een betaalverzoek van KNLTB Collect < >

  In dit betaalverzoek vinden jullie een link naar je persoonlijke KNLTB Collect betaalpagina met een omschrijving van je factuur.

  Je kunt vervolgens voor één van de betaalmogelijkheden (iDeal of Automatische incasso) kiezen.

  In de status op je persoonlijke KNLTB Collect betaalpagina kun je het verloop van je betaling volgen

  wat zijn nu de veranderingen in 2017

  1. 

  Ieder lid krijgt een factuur voor zijn eigen contributie en vrijwilligersbijdrage. Let op ouders: jeugdleden die met hun eigen email-adres in onze ledenadministratie staan, krijgen dus op hun eigen emailadres de factuur!

  2. 

  De factuur komt nog steeds van TCO, maar de KNLTB gaat de contributie voor ons innen. Dat betekent dat de in het verleden afgegeven machtigingen voor de automatische incasso zijn komen te vervallen. Ieder lid moet opnieuw een machtiging afgeven (aan de KLNTB dus) om de contributie en de vrijwilligersbijdrage van uw rekeningnummer te mogen afschrijven.

  3. 

  In de email met de factuur die u via de KNLTB krijgt, heeft u de mogelijkheid te kiezen voor betaling via automatische incasso of direct via Ideal. Omdat betaling via automatische incasso bijna de helft goedkoper is voor TCO, doen wij een dringend beroep op alle leden om te kiezen voor machtiging tot automatische incasso. Dit bespaart de club een hoop kosten.
  4. Wanneer u kiest voor automatische incasso, krijgt u de mogelijkheid het rekeningnummer waar de bedragen van worden afgeschreven te controleren en eventueel te wijzigen. Dit jaar is er nog geen controle van de banken of de naam van de rekeninghouder klopt met de naam van het lidmaatschap. Ouders let op: dit heeft tot gevolg dat jeugdleden met een eigen emailadres ZELF opdracht tot incasso zouden kunnen geven van het bij ons bekende rekeningnummer.
  5. Volg voor het maken van uw keuze en het bevestigen van uw rekeningnummer de instructies in de te ontvangen email.
 • Zijn de lidmaatschapskosten van TCO hoog?

  Tenniscontributies_NL_2011
 • Wat zijn de voordelen van automatische incasso?

  TCO is in 2012, op vrijwillige basis, begonnen met automatische incasso van de contributies. De leden is gevraagd de penningmeester van TCO te machtigen de contributies en de vrijwilligersbijdrage automatisch te incasseren.

   

  Waarom automatische incasso:

  A. Het is betrouwbaar.
  Uw rekeningnummer is allen voor U en de penningmeester zichtbaar.
  U blijft de baas over uw eigen geld. U krijgt vooraf een factuur en u kunt de automatische overboeking binnen 30 dagen terugboeken indien u van mening bent dat er onterecht is afgeschreven.
  B. Gemakkelijk voor de leden én voor de penningmeester.
  U zet één keer een vinkje aan en de rest loopt elk jaar vanzelf. Wilt u de automatische incasso beëindigen, dan zet u het vinkje weer uit.
  C. U betaalt op tijd
  De contributies worden eind maart geïnd en u krijgt dus altijd uw spelerspasje bij de opening van het seizoen. Het sturen van herinneringen is niet meer nodig.
  D. Het is goedkoper.
  De vereniging bespaart portokosten voor facturen en herinneringen.
  De automatische incasso kost u niets extra

   

  Lees-meer08

 • Wat betaal ik als ik Competitielid wordt?

  Een zg. Competitielid speelt alleen zomer- en/of najaarscompetitie in één van de competitieteams van TCO. De jaarlijkse kosten voor het Competitielidmaatschap van TCO zijn €45,-. Voorwaarde is wel dat je aantoonbaar ook lid bent van een andere tennisvereniging.

 • Krijg ik korting als ik lopende het seizoen lid wordt?

  Ja,  een eventuele korting op de contributie is gerelateerd aan het gedeelte van het seizoen dat al verstreken is. Neem hiervoor contact op met de Penningmeester.
 • Wat zijn de kosten voor het lidmaatscap van TCO?

  De jaarlijkse kosten van het standaard lidmaatschap bestaan uit:

  • Inschrijfgeld € 0,- (alleen het eerste jaar)
  • Contributie (2019), junioren € 50,- & senioren € 140,-

  Er is sinds 2018 geen kortingsregeling meer voor gezinnen.

  Lees-meer08

Waar ligt ons Park

Tennispark TCO

Sponsors

Februari 2019
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Ga naar boven