SponsoKliks80

Leden login

knltblogo

mijn-knltb-logo

centrecourtlogo2

Lidmaatschap
 • Ik wil de pasfoto op mijn KNLTB-pas vervangen. waar moet ik die inleveren en tot wanneer kan dat?

  Je kunt je Pasfoto altijd vervangen. Liefst voor 25 januari*, dan komt de foto automatisch op je nieuwe pasje..

  • - Je kunt dat online regelen via je persoonlijke profiel of
  • - Pasfoto per email opsturen naar de Ledenadministratie TCO of
  • - De pasfoto met naam en bondsnummer in een envelop sturen naar: 
   Ledenadministratie TCO 
   Op de Graaf 60 
   6438 JC Oirsbeek
   Je krijgt de foto dan later terug.

  *) Als je gedurende het seizoen een andere pas met de nieuwe pasfoto wilt moet je dat erbij vermelden.

 • Wanneer wordt een jeugdlid senior?

  Een jeugdspeler wordt senior aan het begin van het seizoen van het jaar waarin hij 18 jaar wordt.
 • Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

  Als je ingelogd bent op de website van TCO vind je in de linker kolom, onder het "Gebruikers menu", de link naar "Mijn gegevens". Daar kun je je geregistreerde gegevens (b.v. e-mail adres) raadplegen en, zonodig, aanpassen.
 • Moet ik vrijwilligerswerk doen?

  TCO is een club die valt of staat bij het vrijwilligerswerk dat door de leden wordt verricht. Het doen van vrijwilligerswerk is dan ook voor de meeste leden een vanzelfsprekendheid.

  Het vrijwilligerswerk binnen onze club houdt in dat je circa 12 uur, in 7 maanden tijd dus, iets voor de club wilt betekenen.

 • Kan ik, na mijn lidmaatschap van TCO, op de hoogte blijven van het wel & wee van de club?

  Ja, dat kan. Je kunt "Vriend van TCO" worden. Dan blijf je alle TCO Niewsbrieven, Clubbladen en overige informatie ontvangen. Vraag er naar bij de Ledenadministratie.

   

  Lees-meer08

 • Wanneer krijg ik mijn spelerspasje?

  ledenpas2012De spelerspasjes worden aan het begin van het tennisseizoen (1 april) door de Ledenadministratie uitgereikt aan alle leden die aan de voorwaarden (o.a. betaling van de contributie) hebben voldaan.

  Ben je niet in de gelegenheid om op de openingsdag van het seizoen je pasje op te halen, dan kun je het later in de kantine ophalen.

   

  Word je gedurende het seizoen lid, dan krijg je het pasje door de Ledenadministratie toegestuurd. In de tussentijd kun je tennissen met de brief of een tijdelijke pas van de Ledenadministratie.

 • Wat moet ik doen als ik mijn spelerspasje kwijt ben?

  ledenpas2012Neem contact op met de Ledenadministratie van TCO. Als er spoed bij is kun je tegen betaling van €2,50 binnen enkele dagen een nieuwe pas toegestuurd krijgen.
 • Wat moet ik doen als ik langdurig geblesseerd ben?

  Indien er sprake is van een langdurige blessure of ziekte gedurende het buitenseizoen, kan bij de penningmeester een verzoek tot compensatie van contributie worden ingediend. Meldt de blessure/ziekte binnen vier weken na ontstaan schriftelijk of per e-mail bij de penningmeester. De ingangsdatum van deze regeling ligt dus maximaal vier weken voor de dag dat de melding bij de penningmeester is ontvangen. Het verzoek, schriftelijk of per e-mail, dient voorzien te zijn van een medische verklaring.

  Meldt u ook weer bij de penningmeester wanneer u weer kunt tennissen.

  Voor de periode dat de blessure/ziekte heeft geduurd, ontvangt u compensatie van de contributie naar rato van het buitenseizoen (van 1 april tot 1 november). De compensatie wordt uitgekeerd via korting op de contributie van het volgend seizoen. Er wordt dus geen geld terugbetaald.

  De KNLTB-bijdrage en de vrijwilligersbijdrage vallen buiten deze regeling. Deze bijdragen blijft u dus ook bij blessure/ziekte verschuldigd.

 • Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

  Afmelden kan alleen via het afmeldingsformulier op de website van TCO of door middel van een email/schriftelijk bij de Ledenadministratie, Opzeggen van het lidmaatschap kan dus niet via de trainier of een commissielid.
  Indien men zich afmeldt vóór 31 december, dan zijn er verder geen kosten verbonden aan deze afmelding. Indien de afmelding NA 25 januari binnen komt, dient een bijdrage van € 25,- te worden betaald. Indien men niet voldoet aan de betaling hiervan dan zal het lidmaatschap worden gehandhaafd en wordt er in het begin van het seizoen een nieuwe factuur verstuurd.

  Lees-meer08

 • Hoe kan ik lid worden van TCO?

  Je kunt lid worden door op de website van TCO het aanmeldingsformulier in te vullen.

   

  Je moet hierbij een digitale foto van max 1 Mb mee sturen. Heb je geen digitale foto dan kun je een dummy gebruiken en/of het formulier uitprinten en ingevuld, met pasfoto opsturen naar:

   

  TCO Ledenadministratie
  p/a Op de Graaf 60
  6438 JC Oirsbeek

   

  De pasfoto krijg je t.z.t. terug.

  Lees-meer08

Waar ligt ons Park

Tennispark TCO

Sponsors

Februari 2019
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Ga naar boven