SponsoKliks80

Leden login

knltblogo

mijn-knltb-logo

centrecourtlogo2

  • Voorjaarscompetitie: 8 teams namen deel aan de voorjaarscompetitie, verspreid over de woensdagavond, vrijdagavond en zaterdag. De voorjaarscompetitie heeft één kampioen opgeleverd – het zaterdagteam van Petra van der Lugt behaalde het kampioenschap op zaterdag 26 mei.
    Op 16 mei begon ook een team aan de Zomeravondcompetitie op woensdagavond.
  • Het GOOT-dubbeltoernooi
    Dit jaar werd het Dubbeltoernooi 30+ van 9 t/m 15 juli gehouden. Meer inschrijvingen dan vorig jaar, prachtig weer en een strakke organisatie droegen allemaal bij aan een succesvolle week. De banen lagen er elke dag tiptop bij, de tribunes waren in het warme finaleweekend zelfs voorzien van schaduwtenten en de spelers werden met bouillon op de been gehouden door onze enthousiaste cateringvrijwilligers!
    Van de acht categorieën stond maar liefst 5x een (gedeeltelijk) Oirsbeeks koppel in de finale! Vier keer resulteerde dat in de hoogste eer en eenmaal in een mooie tweede plek. Als club mogen we trots zijn op al onze eigen deelnemers en ook op het prachtige visitekaartje dat we deze week hebben afgegeven naar de rest van tennisminnend Zuid-Limburg! Een dikke pluim voor iedereen die hier als vrijwilliger aan heeft bijgedragen!
  • Najaarscompetitie: Ook dit jaar was TCO weer actief in de najaarscompetitie. Net als vorig jaar deden 5 teams mee aan deze competitie. Het team van Bert Jennes, het team van John Jacobs en het team van Annet Roosenboom spelen op de vrijdagavond. Het team van Janou Roosenboom op de zaterdagmiddag en nieuwkomer team Tom Smit op de zondag..Het team van Tom is ook meteen kampioen geworden in de 3e klasse heren.

De inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie zijn al weer binnen. We zien komend voorjaar weer veel vertrouwde gezichten op de baan.
Helaas speelt het team van Janou Roosenboom na heel wat succesvolle jaren geen competitie meer bij TCO; studie en verhuizing maken hier een einde aan. Maar er is ook goed nieuws en wel dat TCO een nieuw herenteam op de zondagmorgen heeft; dit team heeft als captain Roel Verhoosel.
Komend voorjaar is er dus genoeg te beleven op de banen van TCO. Ik heb er nu al zin in. Op naar een goed en sportief 2019.

TC

 

 

 

Annet Roosenboom
Competitieleider TCO

Waar ligt ons Park

Tennispark TCO

Sponsors

Februari 2019
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Ga naar boven