SponsoKliks80

Leden login

knltblogo

mijn-knltb-logo

centrecourtlogo2

SponsoKliks

Met SponsorKliks kunt je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan TCO, zonder dat het je een cent extra kost!
Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en TCO ontvangt geld voor de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar TCO. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wil je TCO ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan al je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TCO. Voor u een kleine moeite, voor TCO directe inkomsten. Stel je zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die TCO een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van!

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Vanaf nu is het voor alle leden van TCO mogelijk om TCO GRATIS te sponsoren.Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar SponsorKliks.
Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando.
Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert TCO een commissie op terwijl het jou niets extra kost. Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de link van TCO op SponsorKliks kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Lees meerZo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Bert Brinkman

Waar ligt ons Park

Tennispark TCO

Sponsors

Februari 2019
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Ga naar boven