SponsoKliks80

Leden login

knltblogo

mijn-knltb-logo

centrecourtlogo2

Beste leden van Tennisclub Oirsbeek,

De najaar competitie loopt weer tegen het einde en zoals gebruikelijk gaat dan de inschrijving van de voorjaarscompetitie van start.

meer wetenLetop2Wil je vaker dan één keer per week competitie spelen of voor twee verschillende verenigingen uitkomen? Vraag dan dispensatie aan via de VCL van de vereniging. Check wel eerste de voorwaarden.

 

De teams dienen zich voor 30-11-2018 hier >> aan te melden.

Zomeravondcompetitie 170

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend?
Zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.Voor deze competitievorm geldt nog altijd het “compact spelen”. Meer weten

Komend seizoen doet TCO ook mee aan de zomeravondcompetitie op de woensdagavond. Deze teams dienen zich voor 31-01-2019 hier >> aan te melden.

 

Groetjes en succes met inschrijven

De Technische commissie; Annet Roosenboom

 

De speeldatums zijn bekend. Kijk hier >> voor een overzicht.

Inschrijfmogelijkheden ("veranderingen/aanvullingen door de KNLTB voorbehouden"):

Inschrijven:

Inschrijven senioren:
Seniorleden van TC Oirsbeek kunnen zich t/m vrijdag 30 november 2018 hier inschrijven >>> ,
Inschrijven is mogelijk in de vorm van complete teams. Indien je geen team hebt is het mogelijk naar de Technische Commissie een e-mail te sturen. Wij zullen dan ons best doen een team voor jou te vinden.
Van Seniorenteams van dit jaar die weer in ongewijzigde samenstelling mee doen kan de captain ook een email sturen naar de Technische Commissie
Let op de regels voor Competitieleden¹

Inschrijven junioren.
Juniorleden van TC Oirsbeek kunnen zich t/m vrijdag 30 november 2018 inschrijven bij Ralph Ubachs, hij maakt samen met de TC de indeling van de teams. Heb je al een volledig team en wil je ongewijzigd doorspelen, dan kun je dit ook aangeven. Er geldt nog altijd dat de ouders/verzorgers van de jeugdleden de lunch en begeleiding moeten verzorgen!!.

Inschrijving Tenniskids Worldtour
De inschrijving voor de jeugd worldtour-competitie op woensdag loopt tot 30 november.
Voor de Worldtour Oranje competitie (8 t/m 11 jaar) kun je je ook individueel inschrijven ( minimaal aantal inschrijvingen moet 3 zijn max inschrijvingen is 8). Houd er rekening mee dat vol is vol.

Competitiebijdrage:

Zoals jullie weten zijn aan het spelen van competitie kosten verbonden. De kosten per team zijn opgebouwd uit de bondsbijdrage, een bijdrage aan de welkomstconsumptie, de ballen en het eten. Op zaterdagmorgen wordt er een ontbijt aangeboden, op zondag een lunch of snack. De vrijdagavond en zaterdagmiddag teams regelen zelf het eten.

 • District: Junioren Woensdagmiddag competitie (met welkomstconsumptie ouders, snack en ranja)
  Alle teams betalen: € 80,- per team.
 • District: Senioren Vrijdagavond competitie (exclusief eten en consumpties)
  Alle teams betalen: € 70,- per team.
 • District: Senioren Zaterdagmiddag competitie (exclusief eten en consumpties)
  Alle teams betalen € 105,- per team.
 • District: Junioren Zaterdag- en zondagcompetitie (exclusief snack en consumptie)
  Alle teams betalen € 105,- per team.
 • Landelijk: Zondag competitie Landelijk (exclusief lunch en consumpties)
  Alle teams betalen € 105,- per team.

Dispensatie.

Moet er om een of andere reden dispensatie aangevraagd worden voor een team, geef dit dan ook voor 23 november aan!!!

Terugtrekken:

Van iedereen die zich opgeeft wordt verwacht, dat hij/zij ook daadwerkelijk meedoet. Indien er na inschrijving teams teruggetrokken moeten worden, dan zal de boete van maximaal € 225,- in rekening worden gebracht bij degenen die zich hebben teruggetrokken. Denk er dus goed over na en reserveer al de bovenstaande competitiedata.

Competitieleden:

¹) Competitieleden zijn leden die primair lid moeten zijn van een andere tennisvereniging en alleen competitie spelen voor onze vereniging. Onze eigen leden kunnen dankzij deze leden een team formeren en zo meedoen aan de competitie (maximaal 1 competitielid/team). Competitieleden mogen deelnemen aan de voorjaars- en najaarscompetitie. Zij hoeven geen inschrijfgeld te betalen en geen vrijwilligerswerk te doen. Ze mogen echter buiten de competitie geen gebruik maken van de facititeiten van TCO.

Waar ligt ons Park

Tennispark TCO

Sponsors

Februari 2019
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Ga naar boven