SponsoKliks80

Leden login

knltblogo

mijn-knltb-logo

centrecourtlogo2

Informatie
Tennisclub Oirsbeek spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft terzake geen garanties.

Intellectuele eigendom
De intellectuele eigendomsrechten van deze website berusten bij de Tennisclub Oirsbeek.
De op deze website geplaatste teksten mogen uitsluitend voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. Het is uitdrukkelijk verboden materiaal van deze website voor een andere website te gebruiken, tenzij vooraf schriftelijke toestemming is gegeven door het bestuur van Tennisclub Oirsbeek. Andere eigen handelsmerken en –namen kunnen op deze website voorkomen, waarbij deze merken en namen eigendom blijven van de respectievelijke eigenaars.

Uitsluiting aansprakelijkheid
Het gebruik van de informatie op deze website is geheel voor eigen risico. 
tennisclub Oirsbeek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan als gevolg van het bezoeken van deze website en het gebruik van de informatie op deze website.

Gebruik gegevens
Bij bezoek aan deze website kan Tennisclub Oirsbeek de gegevens van de bezoeker verwerken. De verwerking geschiedt in het bijzonder ten behoeve van het verrichten van analyses voor statistische doeleinden en het kunnen informeren van de bezoekers van de website over nieuwe activiteiten van Tennisclub Oirsbeek.

Cookies
Tennisclub Oirsbeek maakt gebruik van cookies om de website op het gebruik van de bezoeker af te stemmen.

Links

Tennisclub Oirsbeek is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die door een link met de website van Tennisclub Oirsbeek zijn verbonden.

Waar ligt ons Park

Tennispark TCO

Sponsors

Februari 2019
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Ga naar boven