SponsoKliks80

Leden login

knltblogo

mijn-knltb-logo

centrecourtlogo2

Welkom

Op deze webpagina's vind je informatie die belangrijk is voor de juniorleden van TCO. Je bent juniorlid tot het  jaar waarin je 18 wordt. Naast mededelingen vind je in de linker navigatiebalk links naar informatie over activiteiten, trainingen en competitie voor junioren.


Beste jongens en meisjes,

Het zomerseizoen is van start gegaan en de trainingen zijn weer begonnen. Hier volgen enkele belangrijke mededelingen:

 • Maak Kennis met Tennis:
  In week 19 zijn 17 kinderen en 10 volwassenen aan het project Maak Kennis Met Tennis begonnen. We wensen alle deelnemers veel succes en veel tennisplezier! We hopen dat we jullie nog vaak op het park mogen begroeten. Na de vijfde les kunnen de deelnemers zich evt. inschrijven voor 5 extra lessen. De lessen worden gegeven door onze trainers  Ralp Ubachs en Roy van der Kaap.
  Voor de duidelijkheid nog even wat informatie over dit project:
  Meedoen aan MKMT is eenmalig. Wil je daarna officieel lid worden van  TC Oirsbeek, dan moet je je ( liefs voor 1 januari 2019) aanmelden via de website van TCO
  Kinderen en volwassenen die een racket hebben geleend, kunnen de borg (Euro 50,-)  terugontvangen bij de trainer. Wie les neemt in de winter hoeft het racket pas na de laatste winterles, maar wel voor 1 april 2019, in te leveren bij Ralphof Roy.
  Zijn er nog vragen over dit project? Neem dan contact op met Bert Jennes, tel. 046 4422152.
 • Jeugdavonden:
  Op de vrijdagen  8, 15, 22 en 29  juni zijn de jeugdavonden. De jeugdavonden zijn voor alle  jeugdleden  t/m 17 jaar. Er wordt gespeeld op miniveld, driekwartveld en grootveld. De jeugdavonden organiseren we samen met Ativu, Schinveld en Merkelbeek. Dat betekent dat iedere jeugdavond op een ander park gespeeld wordt. Op vrijdag 8 juni starten we in Merkelbeek, op 15 juni is de jeugdavond in Oirsbeek, op 22 juni bij Ativu in Treebeek en de laatste jeugdavond is (onder voorbehoud) op vrijdag 29 juni in Schinveld.  Deelnemers aan het project MKMT mogen ook meedoen. De jeugdavonden beginnen op 18.30 uur, maar om 18.15 uur moet iedereen aanwezig zijn zodat ingedeeld kan worden. Minivelders (rood)  spelen een aantal single-wedstrijden, driekwarters (oranje)  en grootvelders (groen)  spelen alleen dubbels. Inschrijfgeld is er niet en de kinderen krijgen in de pauze en na afloop van de wedstijden gezonde hapjes en een drankje aangeboden. Degene die de meeste keren aanwezig is en de meeste wedstrijden wint, krijgt de wisselbeker. Hopelijk wordt dit iemand van TCO.
 • Samenwerking met Ativu, Merkelbeek en Schinveld
  Vanaf het seizoen 2018 werken we  samen met bovenstaande verenigingen. Wat houdt dit in? We beginnen met gezamenlijke jeugdavonden (zie punt 2). Daarnaast mogen alle jeugdleden tennissen op de parken van de 4 verenigingen. Enige voorwaarde is dat je je ledenpas of mkmt-pasje bij je hebt om te laten zien dat je lid bent van een van de genoemde verenigingen. Op dagen dat competitie is of een clubactiviteit, kan natuurlijk niet op een park gespeeld worden. Verder willen we gaan samenwerken met het samenstellen van competitieteams, trainingen, toernooien etc. Samen kunnen we veel meer dan alleen!
 • Helpen bij jeugdactiviteiten
  Ouders die graag willen helpen bij jeugdactiviteiten (of zelf activiteiten willen organiseren) kunnen zich aanmelden bij Bert Jennes (e-mail: )
 • Mini-Maxi Toernooi
  Op zondag 8 juli is het bekende mini-Maxi-toernooi. In verband met het 40-jarig bestaansfeest van TCO wordt het dit keer een heel speciaal toernooi. Zowel alle huidige leden (zeker deelnemers aan Maak Kennis Met Tennis en Ouder-kind tennis)  als oud-leden mogen zich inschrijven voor dit toernooi. De bedoeling is dat je je als koppel opgeeft. Een koppel kan bestaan uit 2 oud-leden , 2 huidige leden alsook een combinatie van een oud lid met een huidig lid. Het  is niet perse nodig dat een koppel bestaat uit een mini of oud-mini en een maxi of oud-maxi, maar dit is wel het streven. De bedoeling is eigenlijk dat oude tijden gaan herleven, oud en nieuw leden elkaar gaan ontmoeten en we er een super gezellige dag van gaan maken. We spelen alleen dubbel partijtjes en partners hoeven geen lid of oud-lid te zijn van TCO. Het toernooi begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Iedereen wordt verzocht om een kwartier van tevoren aanwezig te zijn i.v.m. de uitleg.
  Naast tennis zijn er ook weer diverse spelletjes, gaan we “ballen knallen”, is er een barbecue etc. etc.  Per koppel wordt een eigen bijdrage gevraagd van 6 Euro (Euro 3,-  p.p.).
  Wil je graag meedoen?  Schrijf je dan hier in. Inschrijven kan t/m 24 juni. Er kunnen maximaal 36 koppels deelnemen, dus wacht niet te lang met inschrijven.
 • Matchpoint Kids Tour:
  Op zaterdag 7 juli vindt bij TCO de afsluiting plaats van Matchpoint Kids Tour. De Kids Tour organiseert trainings- en wedstrijdevenementen bij diverse clubs waarbij jeugd van alle tennisclubs kunnen deelnemen. Op 7 juli dus bij TCO onder de leiding van onze trainer Ralph Ubachs.

Verder hebben we afgesproken dat jeugd van deze clubs ook met elkaar kunnen afspreken om zodoende meer speelmaatjes te hebben en te kunnen tennissen op elk van de parken (wel je KNLTB lidmaatschapspas meenemen).

De Jeugdcommissie

Waar ligt ons Park

Tennispark TCO

Sponsors

Februari 2019
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Junioren links


Ga naar boven